Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Byt 5+1 s loggiou na sídlisku Mier, Spišská Nová Ves

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Ponúkame na predaj 5-izbový panelový byt s loggiou na sídlisku Mier v Spišskej Novej Vsi. Byt s obytnou plochou 94 m2 je čiastočne prerobený - zánovná kuchynská linka, murovano- umakartové obložené jadro s vaňou, murované jadro so sprchovacím kútom, laminátová a keramická dlažba, plastové okná, vchodové bezpečnostné dvere. Pozostáva z 5 obytných miestností, kuchyne so vstupom na loggiu o výmere 3,5 m2, 1 kúpeľne s vaňou, 1 kúpeľne so sprchovacím kútom, toalety a chodby s vešiakovou stenou. Byt je slnečný, orientovaný na severovýchod - juhozápad, nachádza sa na 7. z celkovo 8. poschodí. K bytu prislúcha 1 pivnica o výmere 1,68 m2. Komplet mesačné náklady na byt (nájomné+inkaso) sú vo výške 250,- EUR. Bytový dom je zateplený (obvodový plášť aj strecha), má vymenené stupačky. K bytovému domu nebol vypracovaný energetický certifikát.

V cene je zahrnutý kompletný právny servis, úhrada základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti.

Náš odborník dofinancovania nehnuteľností Vám pomôže vybaviť najvýhodnejší hypotekárny úver a vieme Vám pomôcť s kompletnou rekonštrukciou tohto bytu.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
94 m2
Úžitková plocha:
94 m2
Poschodie:
7
Loggia plocha:
4 m2
Loggia:
áno - 1
Počet podlaží:
8
Počet izieb:
5
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Počet kúpeľní:
2
Výťah:
áno
Energetický certifikát:
nie
Klimatizácia:
nie
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230V
Parkovanie:
verejné
Voda:
verejný vodovod
Zariadenie:
čiastočne
Inžinierske siete:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
panel
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
spoločné
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
2 m2

Hypotekárna kalkulačka

150 000 €
Interné ID: VV10683
Ulica: P. Jilemnického
Mestská časť: Mier
Obec: Spišská Nová Ves
Okres: Spišská Nová Ves
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 5 a viac izbový byt

Radi Vám poradíme