Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Rodinný dom v mestskej časti Ferčekovce, Spišská Nová Ves

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Ponúkame na predaj rodinný dom čiastočne podpivničený s 2 garážami, ktorý sa nachádza v mestskej časti Ferčekovce mesta Spišská Nová Ves. Dom bol kolaudovaný v roku 2004 a v roku 2022 prešiel kompletnou obnovou, je postavený z tehloblokov zateplený polystyrénom, krytina strechy je z betónovej škridle BRAMAC.

Dom pozostáva na prízemí zo závetria, zádveria, chodby so schodiskom, kuchyne so vstavanými spotrebičmi, špajze, jedálne prepojenej s obývacou izbou s krbom a so vstupom na terasu, hosťovskej izby, WC, zimnej záhrady, dielne a dvoch garáži s podlahovou plochou 144 m2. Na poschodí domu sa nachádza chodba, 5 izieb, komora, kúpeľňa s vaňou, sprchovacím kútom a WC s podlahovou plochou 127 m2. Podzemné podlažie pozostáva z 2 chodieb, posilňovne, kotolne, 2 kúpeľní a 3 skladov s podlahovou plochou 98 m2.

Vykurovanie domu a ohrev vody je zabezpečené plynovým kondenzačným kotlom pomocou radiátorov. V kuchyni, obývacej izbe, WC a hornej kúpeľni je podlahové vykurovanie. Sekundárne vykurovanie zabezpečuje kozub v obývacej izbe s prieduchmi do dvoch izieb a na schodisko a sekundárny ohrev vody zabezpečujú solárne panely na streche domu. Na dome sú drevené eurookná, plávajúce podlahy a keramické podlahy. Dom je napojený na všetky inž. siete. Na záhrade sa nachádza vonkajší krb a dreváreň. K domu prislúcha rovinatý pozemok o celkovej výmere 701 m2, s pekne upravenou záhradou, za ktorou sa nachádza miestny potok. Nehnuteľnosť sa nachádza v jednosmernej ulici kľudovej časti.

V cene je zahrnutý kompletný právny servis, úhrada základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a takisto náš odborník dofinancovania nehnuteľností Vám pomôže vybaviť najvýhodnejší hypotekárny úver.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
701 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Šírka pozemku:
20 m
Dĺžka pozemku:
35 m
Úžitková plocha:
369 m2
Zastavaná plocha:
192 m2
Podlahová plocha:
369 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
7
Energetický certifikát:
žiadne
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Balkón:
áno
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Špajza:
áno
Rok výstavby:
2003
Rok poslednej rekonštrukcie:
2022
Rok kolaudácie:
2004
Počet poschodí od prízemia vyššie:
2
Celková plocha:
369 m2
Počet balkónov:
2
Počet terás:
1
Počet garáží:
2
Plocha garáže:
35 m2
Pivnica plocha:
98 m2
Počet pivníc:
7
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku - 230 V:
áno
Elektrika - na pozemku - 380 V:
áno
Plyn - na pozemku:
áno
Kanalizácia - na pozemku - kanalizácia:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno
Vykurovanie - podlahové:
áno
Internet:
áno
Satelit:
áno

Hypotekárna kalkulačka

355 000 €
Interné ID: VV13046385
Mestská časť: Ferčekovce
Obec: Spišská Nová Ves
Okres: Spišská Nová Ves
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Radi Vám poradíme