Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Rodinný dom v obci Spišské Tomášovce, okres Spišská Nová Ves

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Ponúkame na predaj samostatne stojaci rodinný dom v obci Spišské Tomášovce, okres Spišská Nová Ves. Samostatne stojaci dom bol postavený v roku 1994, je postavený z tehlovej konštrukcie zateplený 10 cm polystyrénom, má sedlovú strechu s krytinou asfaltový šindel a je čiastočne podpivničený.

Dom pozostáva na prízemí z chodby, kuchyne, komory, 2 izieb, kúpeľne s vaňou a WC s podlahovou plochou 71 m2. Poschodie domu pozostáva z 3 izieb (z toho 2 izby sú prechodné), kúpeľne so sprchovacím kútom a WC s podlahovou plochou 73 m2. Podzemné podlažie pozostáva z 1 miestnosti s podlahovou plochou 12 m2.

Vykurovanie domu je riešené pomocou plynového kondenzačného kotla ústredného vykurovania a liatinových radiátorov, ktorý zároveň slúži na ohrev teplej vody. Sekundárne vykurovanie zabezpečuje kotol na pevné palivo. Dom je napojený na všetky inž. siete - voda, plyn, elektrina, kanalizácia. Na dome sú plastové okná, plávajúce podlahy a keramické podlahy. K domu prislúcha mierne svahovitý pozemok o celkovej výmere 882 m2, s pekne upravenou záhradou, zastrešený altánok v zadnej časti domu a kopaná studňa. Energetický certifikát k nehnuteľnosti nebol vypracovaný.

V cene je zahrnutý kompletný právny servis, úhrada základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a takisto náš odborník dofinancovania nehnuteľností Vám pomôže vybaviť najvýhodnejší hypotekárny úver.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
882 m2
Typ zeme:
mierne svahovitá
Teritórium:
Intravilán
Šírka pozemku:
15 m
Dĺžka pozemku:
59 m
Úžitková plocha:
156 m2
Podlahová plocha:
144 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
5
Energetický certifikát:
žiadne
Energetická náročnosť budovy:
Klasické materiály
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Pivnica:
áno
Špajza:
áno
Rok kolaudácie:
1994
Celková plocha:
156 m2
Pivnica plocha:
12 m2
Počet pivníc:
1
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Voda - na pozemku - studňa:
áno
Elektrika - na pozemku - 230 V:
áno
Plyn - na pozemku:
áno
Kanalizácia - na pozemku - kanalizácia:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno
Internet:
áno

Hypotekárna kalkulačka

195 000 €
Interné ID: VV13046403
Obec: Spišské Tomášovce
Okres: Spišská Nová Ves
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Radi Vám poradíme