Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Pozemok v obci Ždiar - Blaščacká dolina, okres Poprad

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Ponúkame na predaj pozemok v obci Ždiar – Blaščacká dolina. Pozemok o rozlohe 955 m2 sa nachádza v hornej časti Blaščackej doliny v obci Ždiar, na južnej strane od obecnej cesty, v ustálenej zástavbe rodinných domov. Pozemok je svahovitý, v západo-východnom smere. Pozemok je prístupný priamo z prístupovej komunikácie vedúcej Blaščackou dolinou, ktorá zasahuje do predmetného pozemku.

Na predmetnom pozemku je zriadená prípojka vody zo žriedla (rezervoár pitnej vody), vodovodná šachta a elektrická prípojka NN.

Pozemok sa nachádza v zóne pamiatkovej rezervácie ľudovej architektúry (PRĽA). Ku stavebnému zámeru je vydané kladné stanovisko Krajského pamiatkového úradu v Prešove k umiestneniu stavby v pamiatkovom území pri dodržaní podmienok stanovených KPÚ PO, ktoré sú už zapracované v projektovej dokumentácii pre stavebné povolenie.

Plánovaný rodinný dom - drevenica je osadený v súlade s územným plánom obce, rešpektujúci min. odstupové vzdialenosti podľa stavebného zákona, odstupové vzdialenosti od cesty podľa územného plánu obce, požiarne odstupové vzdialenosti vyplývajúce z protipožiarneho riešenia stavby, ktoré je súčasťou samostatnej časti projektu. V rodinnom dome sú plánované 2 malé bytové jednotky.

Z pozemku je krásny výhľad na Belianske Tatry. V blízkosti pozemku je vyhliadka na Ždiar, turistické chodníky, cca 900 m je bežkárska magistrála, do Bachledovej doliny je to cca 1,5 km peši. Kto hľadá kľud a ticho, ten ho nájde v Blaščackej doline ktorá nie je zasiahnutá komerciou a penziónmi.

V cene nejnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, úhrada základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a takisto náš odborník dofinancovania nehnuteľností Vám pomôže vybaviť najvýhodnejší hypotekárny úver.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
955 m2
Typ zeme:
mierne svahovitá
Teritórium:
Intravilán
Šírka pozemku:
25 m
Dĺžka pozemku:
38 m
Celková plocha:
955 m2
Orientácia:
juh
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Cena v RK
Interné ID: VV13046465
Ulica: Ždiar
Obec: Ždiar
Okres: Poprad
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok pre rodinné domy

Radi Vám poradíme